Coaching

 

Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching is vanuit je eigen kracht doelen stellen:

Ben jij iemand die naar zich zelf durft te kijken en het pad van bewustzijn wil bewandelen?

Wil je oude trauma’s en oude gewoonten loslaten?

Laat jij je nog te veel beïnvloeden in het dagelijks leven door onzekerheid en angst?

Wil je naar de oorzaak hiervan gaan waardoor je weer een nieuwe en positieve energy boost krijgt? Waardoor er weer meer rust en ruimte ontstaat voor nieuwe ondernemingen?

 

Kom dan langs voor persoonlijke coaching zodat we er samen naar kunnen kijken. Voor meer info neem gerust via telefoon of email contact met ons op.

 

Hoe ziet een gesprek eruit

Na contact met ons te hebben opgenomen via telefoon of email, krijgt je de keuze om een telefonisch intake gesprek in te plannen of een persoonlijk intake gesprek op locatie. Dit zal een korte persoonlijke kennismaking en vraaggesprek zijn. Tijdens een telefonisch gesprek doen we een kleine intake om even een beeld te schetsen van je situatie en wensen. Mocht je per email contact hebben opgenomen, vermeld dan graag je telefoonnummer en een dag en tijd wanneer je te bereiken bent.

Bij binnenkomst beginnen we met een lekkere kop thee en een persoonlijke kennismaking. Daarna brengen we eerst je de energie centra (chakra’s) in balans met stemvork of kristallen klankschalen. Dit helpt om tot jezelf te komen. Daarnaar gaan we bespreken wat er allemaal speelt in je dagelijks leven en waar je tegenaan loopt. Ons doel is om zaken bij de wortel aan te pakken. Om daar te komen is soms wat graafwerk en doorvragen noodzakelijk. We gaan samen kijken wat je nodig hebt en wat je wil bereiken. We kunnen naar verschillende opties kijken om tot inzicht te komen. Bij ons ga je echt aan het werk. Uit ervaring werkt dat het beste. Ook kun je deze behandeling combineren en de gesprekken ondergaan met onze heerlijke, pure en biologische cacao. Dit is een hart opener en opent dus het centrale energie centrum, je hartchakra. Daardoor gaat je op gevoelsniveau meer open staan waardoor we sneller bij de kern kunnen komen. Voor meer informatie kijk ook op de pagina over cacao of neem gerust via telefoon of email contact met ons op.

 

Tarief persoonlijke coaching

 

€ 75

Deze sessie duurt 90 minuten