Massage behandelingen

 

Spiritueel Centrum Second Life biedt verschillende massages aan voor ontspanning en heling. Wij bieden ontspanningsmassages, voetreflexzonemassages en triggerpoint massages.

 

Door ons hectische leven vergeten we nogal eens te ontspannen en naar ons lichaam te luisteren. Daardoor lopen we met stress en pijnklachten rond. De verschillende behandelingen ondersteunen u om meer in contact met uw lijf en gevoel te komen en ontspanning te vinden.

 

Ontspanningsmassage


De ontspanningsmassage is de meest voorkomende massage en is meer dan 1000 jaar oud. Deze massage werkt op lichaam en geest. Daardoor kunt u een heerlijke ontspanning ervaren op meerdere gebieden. Ook tijdens de massage worden er knopen los gemaakt waardoor de spieren weer soepel aanvoelen.

 

Voetreflexzone massage


Op je voeten, handen en gezicht heb je heel veel reflexzones. Dit zijn zones die overeenkomen met al je lichaamsdelen en organen. Het masseren van de reflexzones zorgt voor een goede doorbloeding. Zo wordt de aanvoer van zuurstof en afvoer van afvalstoffen gereguleerd. Vooral voor organen en lichaamsdelen waar je niet direct bij kunt is dit een mooie manier om ze toch te stimuleren. Met een reflexzone massage kom je weer in balans. Daardoor ontstaat er meer ontspanning en welzijn.

 

Triggerpoint massage


Een triggerpoint bestaat uit verkrampte, te vast in elkaar gedrukte spiervezels. Vaak ontstaat dit op specifieke punten in ons lichaam. Daar komen ze in het algemeen vaker voor en vaak komen de klachten steeds terug. Meestal wordt dit veroorzaakt door overmatig sporten en eentonig of zwaar fysiek werk waardoor zelfs langdurige blessures kunnen ontstaan. Ook kunnen psychische klachten zoals stress en depressie van invloed zijn. Door deze punten te stimuleren met behulp van een stemvork en drukpuntmassage met de handen, laten we de bloedsomloop weer stromen. Hierdoor komt er meer zuurstof en ruimte in het verkrampte gebied en kunnen gifstoffen en verzuring sneller worden afgevoerd.

 

Tarieven massages:

Massagesessie Ontspanning of triggerpoint: € 45 voor 60 minuten

Voetreflexzone massage: € 30 voor 30 minuten