Over ons

 

Over ons

 

Michel

Trauma's en misbruik tijdens mijn jeugd hebben ervoor gezorgd dat ik mijn levensmissie heb ontdekt. Na jarenlange verslaving en onderdrukte emotionele gevoelens kwam plantmedicijn op mijn pad. De trauma's, de verslavingen en verkeerde begeleiding van klinieken zorgde ervoor, dat ik in contact kwam met ayahuasca en kambo. De plantmedicijnen hebben mij uiteindelijk alle inzichten gegeven die ik nodig had en mij geholpen om oude pijn, trauma en blokkades los te laten. Zo ontstond er nieuwe ruimte, nieuwe energie en heelde ik. Ik kwam los van alle ongezonde, onnatuurlijke patronen en ging weer beter voor mijzelf zorgen en van mijzelf houden. Ik kwam er al snel achter dat mensen begeleiden met heling, zorg en aandacht echt iets voor mij is. Ik heb altijd al graag voor mensen gezorgd, hoe weinig ik ook zelf had. Het lijkt echt in mijn bloed te zitten. Tijdens één van de reizen met ayahuasca, werd me duidelijk dat ik beter voor mezelf moest zorgen, maar ook via ceremonies anderen mag begeleiden. Ik zie wat voor transformatie dit mij heeft gebracht. Dat is dan ook de reden dat we het spirituele centrum hebben opgericht. Wij helpen mensen op natuurlijke wijze weer terug te komen bij hunzelf, zowel spiritueel, geestelijk, lichamelijk als energetisch. Hier bieden we verschillende ceremonies voor aan. Ook ondersteunen we je in je groei via massages, yoga en coachingstrajecten. Ik zie je graag bij Spiritueel Centrum Second Life,

Aho, Michel

 

Arianne

Vanaf mijn geboorte heb ik de wereld door twee glazen mogen zien: de gewone maatschappij en de Christelijke gemeenschap. De moeilijkheden die dit met zich meebracht, gaf ook juist een groot voordeel: de uitdaging om een balans te vinden tussen deze totaal verschillende mensen en leefstijlen. Als gevoelige en empathische ziel begreep ik situaties snel, zonder dat ik me er volledig in hoefde te begeven. Op jonge leeftijd ben ik mijn vader verloren. Dit heeft mij bewust gemaakt om te onderzoeken wat de geest van mensen beweegt. Wat doen mensen en waarom? Ik ben me gaan verdiepen in psychologie, filosofie en verschillende godsdiensten. Hiermee kreeg ik veel antwoorden, maar het beeld was voor mij niet compleet. Daarom vervolgde ik mijn levenspad richting astrologie, een van de oudste vormen van psychologie en archetype leer.

Naast een gewone baan, waar ik telkens merkte dat advies geven aan mensen mij gelukkig maakte, ben ik me gaan verdiepen in spiritualiteit. Ik voelde me aangetrokken tot Boeddhisme, Hindoeïsme en New Age stromingen. Yoga en Sjamanisme sprongen hier tussenuit. Deze zijn voor mij de meest holistische tradities om door te geven. De wijsheid van de aarde zelf intrigeert mij enorm. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik ook met kristallen aan de slag ben gegaan. Na het zaaien van de zaadjes, het met geduld, energie en liefde laten groeien van het plantje, is nu de vruchtdragende plant gevormd. Door alle opgedane kennis en ervaring samen te voegen en aan te vullen met een opleiding tot life coach, is mijn aanbod in yoga en coachingstrajecten ontstaan.
Samen met mijn partner Michel Bos mag ik de plantmedicijn ceremonies begeleiden. Dit doen wij voor individuele mensen en voor groepen. In mijn ogen is ons werk de mooiste en meest volledige missie die wij mogen hebben, en een grote eer om te vervullen.

Namasté, Arianne