ChocoPsiloHuasca

 

Wat is ChocoPsiloHuasca

ChocoPsiloHuasca is:

Cacao + Psilocybine + Hausca

Dit middel is een combinatie van Cacao het hoofdbestanddeel in chocolade wat werkt op het hartchakra. Dit opent dus het energetisch centrum van het hart en het gevoel.

+

Psilocybine uit de magische paddestoelen,  wat de geest verruimt.

+

Huasca of Caapi / Banisteriopsis caapi de liaan die werkt als MAO remmer in ayahuasca wat de reis verlengt en versterkt.

 

ChocoPsiloHuasca werkt meer op het hartchakra en ons lichaamsbewustzijn dan de gemiddelde psychedelische substanties en mengsels. Dit vanwege de toevoeging van de pure, onbewerkte en biologische cacao. Het is daarnaast makkelijk en prettig tot je te nemen vanwege de vorm en fijne chocoladesmaak.

Het plantmedicijn ChocoPsiloHuasca wordt bij ons alleen ingezet als entheogeen voor sprirituele ontwikkeling en niet als een genotsmiddel.

 

Hoe ziet een ChocoPsiloHuasca ceremonie eruit

Bij binnenkomst word je hartelijk ontvangen met een heerlijke kop thee. Je kunt dan even landen en wat bijpraten. Daarna reinigen we je energielichaam. Dat noemen we ook wel smudgen. Dit kan met verschillende middelen: Salie, Palo Santo maar ook spayen met Florida water is een optie. Daarna geven we een korte uitleg waar alles is op de locatie en nogmaals hoe de ceremonie eruit ziet.

Dan is het tijd om de chocopsilohuasca in de vorm van chocolade blokjes tot ons te nemen. Bij de eerste ronde nemen we twee blokjes chocopsilohuasca. We kunnen later nog een ronde doen waarbij we maximaal tot 4 blokjes zullen gaan. Daar opvolgend word er een geleide meditatie gegeven waardoor je heerlijk ontspannen je reis in kunt gaan.

Tijdens deze reis wordt er voor fijne muziek gezorgd waaronder ook live muziek met zang, fluit, kristallen klankschalen, gong, en nog veel meer. De gezangen zijn veelal gebaseerd op liederen van oude inheemse beschavingen.

Na de ceremonie hebben we fruit en verse soep voor je klaar staan en wat lekkers. Daarna bespreken we hoe je reis was.

 

Er zijn wat medische zaken die belangrijk zijn om rekening mee te houden. Zie hiervoor de aparte pagina medische zaken. Wij wijzen je erop deze informatie goed door te lezen. Veiligheid staat bij ons voorop.

Ook is er altijd nazorg. Er kan veel gebeuren na de reis op allerlei gebieden. Vaak worden er oude patronen aan het licht gebracht en kunnen emotionele kwesties opspelen. Nieuwe inzichten mogen worden geïntegreerd. Daarom kun je na die tijd altijd nog even contact met ons opnemen. Een week na de ceremonie ontvang je standaard een evaluatie formulier met vragen over je ervaring en wat daarna is gebeurd.

Dit is een korte uitleg voor meer vragen kun je altijd contact met ons opnemen per telefoon of via email.  

 

Tarieven ChocoPsiloHuasca

 

Groepsceremonie (max 4 personen):  op donatiebasis

Individuele ceremonie: op donatiebasis

Deze ceremonie duurt tussen de 5 en de 8 uur.