Kambo

 

Wat is Kambo

 

Kambo is een medicijn dat afkomstig is uit de klier van een kikker.

Het reinigt je fysieke en emotionele lichaam.

In Kambo zit peptiden verwerkt. Hierdoor kunnen sommige medische zaken verminderen of zelfs helemaal  worden weggenomen. Dit zijn onder andere: Allergieën, fibromyalgie, maag- en darmklachten, hoge bloeddruk, orgaanziekten, huid- en oogproblemen, hoofdpijn/migraine, diabetes, lusteloosheid, chronische vermoeidheid, depressie, PTSS, angsten, vruchtbaarheidsproblemen, ziekte van Lyme, verslavingen, hepatitis en acute pijn.

Kambo verschoont ook het lichaam van oude emotionele bagage.

Kambo wordt op de volgend manier op het lichaam aangebracht: Er worden stipjes gebrand in de huid waardoor de opperhuid wordt open gehaald. We halen de brandblaartjes weg en op die plek brengen we kleine bolletjes/puntjes Kambo aan. Enkele minuten later begint het proces van loslaten. Dit gebeurt op alle manierenen o.a. via spugen en diarree. 

 

Hoe ziet de Kambo ceremonie eruit

 

Bij binnenkomst wordt je ontvangen met een kort gesprek en twee liter lauwwarm water welke je mag opdrinken.

Daardoor begint meestal het proces al en is de ceremonie ook al begonnen. Daarna wordt de kambo aangebracht zoals eerder beschreven. Tijdens de kambo ceremonie wort er muziek gedraaid en er wordt op een aantal instrumenten gespeeld. Na die tijd krijg je je welverdiende kop soep. Dit is om je zouten weer aan te vullen. We vragen je 24 uur voor de behandeling geen alcohol of te drugs te gebruiken, en alleen lichte maaltijden te nuttigen. Dit uit respect voor de kikker maar ook voor jezelf om zo open en bewust mogelijk de Kambo te kunnen ontvangen.

Dit is in het kort hoe de ceremonie er uit ziet. Voor meer info neem telefonisch contact op of mail ons.

Tarieven kambo ceremonie

 

Groepsceremonie (max 4 personen): op donatiebasis

Individuele ceremonie: op donatiebasis

Deze ceremonie duurt ongeveer 3 uur.