Magic Truffels

 

Wat zijn magic truffels

Truffels zijn onderdeel van het ondergrondse netwerk van verdikte schimmeldraden (mycelium). Dit is een van de grootste informatienetwerken van de natuur. Paddo’s en truffels groeien, in tegenstelling tot de schimmeldraden, boven de grond. Paddo's en truffels bevatten psilocybine, de stof die voor de psychedelische effecten zorgt. 

Psilocybine word ingezet voor spirituele groei en om te kijken naar emotionele en fysieke blokkades die zijn opgeslagen. Psilocybine in truffels kan je mooie inzichten geven en een kijkje in jouw levenspad. Je kan lichamelijke sensaties voelen en visioenen krijgen tijdens een trip.

 

Hoe ziet een truffel cacao ceremonie er uit

Bij binnenkomst word je hartelijk ontvangen met een heerlijke kop thee. Je kunt dan even landen en wat bijpraten. Daarna reinigen we je energielichaam. Dat noemen we ook wel smudgen. Dit kan met verschillende middelen: Salie, palo santo maar ook spayen met Florida water is een optie. Daarna geven we een korte uitleg waar alles is op de locatie en nogmaals hoe de ceremonie eruit ziet.

We hebben bij Spiritueel Centrum Second Life gekozen voor de combinatie cacao + magic truffels. De cacao drinken we eerst. Dit is een hart opener en opent je gevoel. Het zorgt voor een geleidelijke overgang je reis in met de truffels. Daarna eten we de truffels. Deze kunnen wat zurig smaken. Daarna wordt er een geleide meditatie gegeven waardoor je nog meer ontspannen je reis in kunt gaan.

Tijdens deze ceremonie wordt er voor fijne muziek gezorgd waaronder ook live muziek met zang, fluit, kristallen klankschalen, gong, en nog veel meer. De gezangen zijn veelal gebaseerd op liederen van oude inheemse beschavingen.

Na de ceremonie hebben we fruit en verse soep voor je klaar staan en wat lekkers. Daarna bespreken we hoe je reis was.

 

Er zijn wat medische zaken die belangrijk zijn om rekening mee te houden. Zie hiervoor de aparte pagina medische zaken. Wij wijzen je erop deze informatie goed door te lezen. Veiligheid staat bij ons voorop.

Ook is er altijd nazorg. Er kan veel gebeuren na de reis op allerlei gebieden. Vaak worden er oude patronen aan het licht gebracht en kunnen emotionele kwesties opspelen. Nieuwe inzichten mogen worden geïntegreerd. Daarom kun je na die tijd altijd nog even contact met ons opnemen. Een week na de ceremonie ontvang je standaard een evaluatie formulier met vragen over je ervaring en wat daarna is gebeurd.

Dit is een korte uitleg voor meer vragen kun je altijd contact opnemen  met ons per telefoon of via email.  

Tarieven truffel cacao ceremonie

 

Groepsceremonie (max 4 personen):  op donatiebasis

Individuele ceremonie: op donatiebasis

Deze ceremonie duurt tussen de 5 en de 8 uur.