Meditatie

 

Wat is meditatie

We hebben allemaal weleens geprobeerd om in kleermakerszit een kwartiertje aan niks te denken. Maar wat is meditatie eigenlijk? Het is een zeer oude en veel gebruikte techniek om onze geest tot rust te laten komen. We kunnen op die manier groeien in ons bewustzijn en meerdere lagen doorlopen. Deze zijn anders dan de staat waar we normaal in functioneren. Het betekent dat we door alle lagen van onszelf heen reizen. Uiteindelijk komen we bij die staat van bewustzijn welke we ook wel het eenheidsbewustzijn noemen. De laag waarin de ziel functioneert, het leven zelf, waar de actieve geest een minder grote rol speelt. Regelmatige meditatie is een goede manier om deze lagen te betreden en deze staat van bewustzijn te bereiken. Zo laten we oude programmeringen los en ontstaat er meer ruimte voor het creatieve leven in ons.

 

Hoe ziet een meditatiesessie eruit

Bij binnenkomst wordt je ontvangen met een heerlijke kop thee. We doen een voorstel rondje. De groep bestaat uit max 8 personen.

En er zijn genoeg meditatiekussens en matjes. Op deze avonden worden er twee verschillende meditaties gedaan: de stilte meditatie en de geleide meditatie.

De stilte meditatie is op je kussen zitten en gewoon je gedachten observeren.

Waar laat jij je in het dagelijkst leven door mee slepen? Ik zal vast het grote geheim verklappen. Je bent niet je gedachten.

Wil je liever een individuele les of heb je vagen bel of mail gerust!

 

Tarieven meditatie :

 

Groepssessie: Op Donatiebasis

Individuele sessie: Op Donatiebasis

Deze sessie duurt ongeveer 60 minuten